6 december | Bijeenkomst toekomstbestendig wonen in Drenthe

Op 6 december houdt de provincie Drenthe de bijeenkomst Toekomstbestendig wonen in Drenthe. We brengen deze bijeenkomst, het startsein voor een Drentse woonstrategie, graag bij u onder de aandacht. U bent van harte welkom!

Rijk, provincies en gemeenten hebben begin 2018 het Interbestuurlijk Programma ondertekend. Toekomstbestendig wonen is een van de speerpunten. Demografische ontwikkelingen, regionale verschillen en de energieopgave maken de vraagstukken op de Drentse woningmarkt urgent en complex. Dit vraagt om een gezamenlijke aanpak.

Tijd voor actie en interactie! Voor welke uitdagingen staan we in Drenthe en waar kunnen we slimme verbindingen leggen? Met experts, beleidsmakers en bestuurders van woningcorporaties en overheden, projectontwikkelaars en bewoners begeven we ons op de Drentse woningmarkt.

Een middag met goede discussies, lucht en een lach, onder begeleiding van dagvoorzitter Eline Faber en Van Straat tot Laan. Met als resultaat een gezamenlijk vertrekpunt voor het vervolg.

Meer informatie
Aanmelden kan tot 3 december. De bijeenkomst is gratis te bezoeken en zal plaatsvinden in het provinciehuis in Assen. Ontvangst is om 12.30 uur met een inloop en lunch, en sluit af met een borrel om 16.45. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met C├ęcile van Reijmersdal (0592-365555, post@drenthe.nl)

Map for Westerbrink 1, Assen
Photo 2018 11 12 14 54 23 internal thumb small 1542038797

6 december | Bijeenkomst toekomstbestendig wonen in Drenthe

Lees meer